תרופות טבעיות לגלי חום

דיון מתוך פורום  תרופות הומאופתיות

07/01/2013 | 16:47 | מאת: רומי

בת 48 בריאה לחלוטין , לאחרונה סובלת מגלי חום חזקים , המפריעים לתפקוד , אשמח לדעת על מה אתה ממליץ לקחת באופן טבעי , והאם יש לכם סניף גם בראשון לציון או שרק בתל אביב

היי, בהומיאופתיה יש עשרות תבריאים לטיפול בבעייתך ויש צורך בתשאול אישי ומכך הרכבת תבריא המתאים במיוחד עבורך. עם זאת תוכלי למצוא פורמולות מורכבות כמו קלימקט של חב' היל המשווקת ע"י אלטמן - פורמולה הומוטוקסיקולוגית. ישנם פורמולות הנשענות על הפילוסופיה האנטרופוסופית כמו Cimicifuga comp. – weleda Sambucus/ teucrium comp. – weleda מעבר לאלה תוכלי למצוא פורמולות המבוססות על צמחי מרפא כמעט אצל כל החברות המובילות ובהם כמעט תמיד תמצאי דונג קוואי, שיח אברהם וקוהוש שחור . לנו אין סניפים. שמחתי לסייע, צחי אשרוב 054546665

מנהל פורום תרופות הומאופתיות