תרופות הומאופתיות לברזל נמוך בדם

דיון מתוך פורום  תרופות הומאופתיות

02/11/2012 | 18:46 | מאת: דניאל

סובלת מברזל נמוך מטופלת בכדורים מהרופא , אשמח לדעת מה מומלץ לקחת כתוספת

שלום דניאל, ברזל הוא מתכת (כבדה) - עודף שלו בדם עלול לגרום לסימפטומים שונים ולבעיות מגוונות , לכן יש לנהוג זהירות עם מתן ברזל - גם כאשר שיעורו בדם נמוך. ישנם תוספות תזונה המכילות ברזל כמעט לכל חברה בשוק תוספי התזונה (אלטמן, סולגר, גרמזה,מרשל וכו'..) . ניתן להשתמש באחד מאלה ולהיות קשובים לגוף : אם מופיעים תופעות כמו ; עצירות, חוסר שקט, עצבנות, פריחה רצוי להפסיק ולפנות לרופא המשפחה או למטפל מתאים. בהומיאופטיה קלאסית הטיפול באדם כשלם ולכן לא אוכל להמליץ על תבריא מסויים. לחברת WELEDA יש תבריא שנקרא ANEMODORON וזה יכול להתאים לצרכייך, אני ממליץ להתייעץ עם הומיאופת או נאטורופת לפני נטילת כל תוסף תזונה. בריאות איתנה, צחי אשרוב 0544546665

05/11/2012 | 09:08 | מאת: מתת

את הברזל של סולגאר. לא עושה לי עצירות שזה הכי חשוב כי סוגים אחרים כן עשו וזה היה סיוט.

מצויין - מוצר נהדר. (אגב, לא הומיאופטי) אם מרגישה בטוב ממליץ לבצע בדיקה אחת לשלושה חודשים : חשוב להבנת המשך הנטילה. במקרה של סימפטומים לא רצויים כפי שהזכרתי בתשובתי הקודמת, ממליץ להפסיק ולהיבדק. בריאות טובה ומשמחת, צחי

מנהל פורום תרופות הומאופתיות