התייעצות בנוגע לטיפול בהפעת קשב וריכוז

דיון מתוך פורום  תרופות הומאופתיות

29/06/2016 | 16:07 | מאת: תמנע

הבן שלי סובל מהפרעות קשב וריכוז, הוא עולה שנה הבאה לחטיבה , ואנחנו מחפשים דרכים לעזור לו להתמודד עם ההפרעה בלימודים, ( הוא חסר שקט ולא מצליח לשבת בכיתה יותר מדי ) הייתי שמחה לקבל המלצות על טיפולים שהם לא ריטלין, שמעתי שתזונה וספורט יכול לעזור, אשמח לשמוע יותר פרטים תודה מראש תמנע

שלום, כפי שכתבת,ספורט ופעילות גופנית אירובית עשויים לסייע. כך גם הקפדה על תזונה מתאימה שבראשה המעטה בסוכר פשוט, צבעי מאכל וחמרים מלאכותיים המוספים למזון - בעיקר לחטיפים ולאוכל מהיר. ממליץ לך להיוועץ עם נטורופת בקשר לתזונה ו/או שימוש בצמחי מרפא , ויטמינים ומינרלים. כמו כן להיוועץ בהומיאופת שיכול להתאים לילדך תבריא המתאים באופן מיוחד עבורו (מתאים לאישיותו ולהפרעת הקשב האופיינית לו). בהצלחה,

18/07/2016 | 01:47 | מאת: ניר

מצאתי בו כמה דברים שעשויים להיות רלוונטיים גם לי. אני אבא ליד שאובחן כ"סובל" מהפרעות קשב וריכוז וכמוך, גם אני מעדיף להימנע מטיפול בריטלין. צחי- אני רואה שהזכרת את ההומאופתיה ואנחנו בדיוק בהתלבטות לגבי זה. קיבלנו מס' המלצות על מרכז אוצרות והייתי מעוניין לדעת האם באמת הומאופתיה עשויה לעזור. תודה מראש ושוב סליחה על ההידחפות :)

מנהל פורום תרופות הומאופתיות