תרופה לתינוק בן שנה וחודשיים

דיון מתוך פורום  תרופות הומאופתיות

15/11/2014 | 12:31 | מאת: שירן

שלום. מה ניתן לתת לתינוק בן שנה וחודשיים לשיעול מתמשך (מעל חודשיים)? היתה תקופה שהיה שיעול עם ליחה ותקופה שיעול יבש.. בנוסף הוא גם מצונן המון זמן.. R49 כבר לא משפיע, עושה אנהלציה מי מלח ומניחה בצל כל לילה מתחת למיטתו.

נראה כאילו צריך לתת משהו מיוחד עבורו ולא בהכרח כללי ולכן מומלץ לפנות להומיאופת בסביבתך. בינתיים ממליץ ליטול הוסטן אלקסיר של ולדה- סירופ די טעים שילדים מסתדרים איתו מצויין. מוזמנת לשאול בכל עת, צוות בי"מ מרכז הצפון בן יהודה 200 ת"א 0544242655

מנהל פורום תרופות הומאופתיות