שאלה לגבי נטילת R-17

דיון מתוך פורום  תרופות הומאופתיות

12/08/2014 | 11:04 | מאת: גיל

שלום רב, אני מעוניין לקחת את ה R-17 לטיפול במין יבלת שיש לי בכפות הידיים. לפני כ 8 שנים לקחתי את ה R-17 ובאותו זמן הגבילו אותי בתזונה, לא לשתות קפאין, מוצרי חלב וחטיפים ועוד דברים שאני לא זוכר. איך הכי מומלץ לקחת את התכשיר ומה הדרך הטובה ביותר לסייע להצלחת הטיפול? מינון? מה אסור ומותר בזמן השימוש? תודה רבה :)

מציע לפנות לקו ההדרכה של ד"ר סמואלוב שם תקבל את כל הפרטים בעניין התכשיר המדובר. הנה קישור - http://www.drsamuelov.co.il/content.php?id=24 כל טוב, צוות בי"מ מרכז הצפון, בן יהודה 200 , ת"א

מנהל פורום תרופות הומאופתיות