עזרה בבקשה עזרה

דיון מתוך פורום  שיקום נכים

13/11/2012 | 09:06 | מאת: אושרת

שלום עברתי אירוע מוחי לפני שנתיים וצד ימין שלי נחלש , לאחר בדיקה במשרד הבריאות לא קיבלתי אחוזי נכות אבל משרד התחבורה לקח לי את רשיון הנהיגה ולמדתי לנהוג ברגל שמאל וכך גם נכתב ברשיון הנהיגה שלי , העניין הוא שאני חיבת מכשיר לרכב לרגל שמאל והבנתי שביטוח לאומי אמור לממן לי אותו , מה אני עושה איך אני מקבלת את המכשיר כשאין לי נכות נידות, אני מתה לנהוג שוב, משהו שיחזיר לי את העצמאות , האם אני יכולה לחייב את ביטוח לאומי בהתקנת המכשיר ברכב ? תודה על העזרה

נראה לי שהדרך הנכונה הינה להגיש בקשה לבדיקת מוגבלות בניידות. (אפשר בתנאי שחלפה שנה מבדיקה קודמת -אם היתה כזו) לחלופין- להגיש ערעור על ההחלטה -אם לא חלף המועד. עמיקם חרל"פ עו"ד

27/11/2012 | 08:45 | מאת: אושרת

תודה על תשובתך אבל היא לא עונה על השאלה שלי, הייתי בפעם השניה לפני כחודש במשרד הבריאות ושוב לא קיבלתי ניידות. שאלתי היא מה עושים במצב כזה

12/12/2012 | 11:17 | מאת: דבי

איך יתכן שמשרד התחבורה מכיר בנכותך ובטוח לאומי לא יש לך ניירת שעברת ארוע מציעה לך להתייעץ בחינם פה בדוקטורס אם יתכן שלא קבעו לך נכות אבל משרד התחבורה מודע לבעייתך אם יש באפשרותך תתייעצי עם עו"ד

מנהלי פורום שיקום נכים