תא לחץ, יכול לעזור לנפגע אירוע מוחי לאחר חצי שנה?

דיון מתוך פורום  שיקום נכים

07/11/2012 | 14:02 | מאת: אהובה

רופא נכבד, תא לחץ באסף הרופא יכול לעזור לבעלי שעבר אירוע מוחי לפני חצי שנה? הופיעו לו פצעים דמיים בקרקפת , קבעתי תור לרופא עור, מה זה יכול להיות? אני מודה לך מראש על התשובות, אהובה

אהובה שלום רב. ראשית אינני רופא, אני בהחלט נחשב כבעל ידע רב בתחום מכשירי השיקום ואביזרים לטיפול ומניעת פצעי לחץ, אני לא יכול לדעת את סיבת הפצעים מהם סובל בעלך, ולכן גם אין לי אפשרות לייעץ, אני ממליץ לך לפנות ראשית לרופא המטפל ולשמוע את דעתו בעניין, וכן לבקשו להפנות את בעלך לבירור מקיף בעניין, כדאי גם להזמין רופא מומחה באופן פרטי, בד"כ קבלת ייעוץ מרופא באופן פרטי משחררת אותו מהמגבלות המוטלות עליו ע"י קופת החולים, ויתכן שהוא ימליץ לך על בדיקות או טיפולים שבמסגרת הקופה לא נהוג להמליץ עליהם. במידה ואכן מדובר על פצעי לחץ, תוכלי למצוא מידע רב ומגוון פתרונות באתר של חברת איי.טי. שיקום www.atst.co.il בהצלחה ורפואה שלמה.

מנהלי פורום שיקום נכים