האם ניתן להעלים נימים מכף הרגל ובסיס כף הרגל?

דיון מתוך פורום  העלמת ורידים ברגלים, העלמת נימים

10/09/2014 | 00:36 | מאת: דורית

יש נימים בעיקר בחיבור שבין כף הרגל והרגל ובכף הרגל שמכערים מאוד את הרגל במיוחד כאשר הם מתכהים... 1. האם ניתן לטפל בנימים ולהעלים אותם? האם יש משקה/ תרופה שיעלימו אותם? 2. בהנחה שניתן לפתור זאת- האם הפתרון יהיה מלא והרגל תהיה חלקה? כיצד הוא נעשה? 3. מהי עלות הטיפול ותוך כמה זמן רואים תוצאות נ.ב אני בת 46

1. אין משקה או תרופה שיכולים להעלים נימים/ורידים. 2. הרגל לעולם לא תהיה חלקה. ניתן ל"שפר" את המראה בכ-70% (נימים מתרבים עם השנים - רגל חלקה כפי שהיתה בשנות העשרה לחייך - יכולה להיות רק ביום שנדע להחזיר אותך לגיל העשרה. 3. נימים, כמו כל הטיפולים האסטטיים, תמיד תמיד חוזרים. כפי שבוטוקס במצח טוב רק לארבעה חודשים, נימים לכשנה בלבד. 4. הטיפול בכף הרגל הוא המכאיב ביותר בשל עושר בעצבוב ומיעוט רקמות רכות מתחת לעור. בנוסף חלק מהורידים שם מחוברים למערכת העמוקה !!! 5. טיפול בקרסול-כף רגל גורם לנפיחות !! 6. אם עדיין זה חשוב, התוצאות תלויות בכמות הראשונית של הנימים ופיזורן, מספר הטיפולים הנדרש (תמיד יותר מאחד !), תגובת גופך לטיפול.

10/09/2014 | 11:45 | מאת: המשך

1האם הטיפול נעשה בזריקות? האם מאבחנים בעזרת דופלקס את חומרת המצב? 2. מה עלות הטיפול והאם הוא ממומן ע"י קופת חולים (אני בכללית ויש לי מושלם) 3. האם בדיקה/ אבחון ללא טיפול עולה כסף? 4. היכן אתה מקבל? תודה רבה

מנהל פורום העלמת ורידים ברגלים, העלמת נימים