שאלה לגבי לייזר ורידים

דיון מתוך פורום  העלמת ורידים ברגלים, העלמת נימים

30/08/2014 | 09:05 | מאת: יובל

שלום . אני אמור לעבור אצלך לייזר ורידים בשבוע הבא . אני קצת בחששות ויש מחשבות שאולי התהליך לא הכרחי . אמנם קיימת אי ספיקה במערכת השטחית אך אין כל כך כאבים , הורידים עצמם מאד בולטים והשוק רחבה . האם התועלת עולה על הסיכונים ? תודה רבה .

מטרת הטיפול להקל על הפגיעה בחיי היומיום (חום מקומי, נפיחות, גרד, כאב או כבדות ועייפות הרגל). היעלמות הדליות או הגושים הורידיים הינה הרווח המישני לטיפול. מדובר בטיפול זעיר-פולשני עם תוצאות מצויינות ומעט תופעות לוואי. קיבלת גם הסבר יותר מפורט בדוא"ל

מנהל פורום העלמת ורידים ברגלים, העלמת נימים