נימים מכוערים

דיון מתוך פורום  העלמת ורידים ברגלים, העלמת נימים

03/08/2014 | 15:08 | מאת: סתם אחת

שלום רב, לצערי ירשתי את הרגלים של אבא שלי ולא של אמא שלי....ויש לי נימים מכוערים בעיקר בשוק שמונעים ממני ללבוש שמלות שאינן מקסי וכו'. לא יכולה להגיד שהבעיה רפואית כגון דליות, אלא מן רשת נימים. סיימתי עם ההריונות. מה אפשר לעשות והאם כדאי לטפל, ואיך?

בכדי לדעת מה האבחנה, האם בעיה רפואית אפילו שאינך סובלת ממנה או בעיה אסטטית צריך לבצע פגישת יעוץ ובדיקת דופלקס ורידים. כך נדע מה האבחנה ואיזה טיפול אפשרי מתאים לך ספציפית. בשלב זה נשקל הצורך בטיפול לסוגיו השונים ותופעות הלוואי האפשריות.

מנהל פורום העלמת ורידים ברגלים, העלמת נימים