ורידים בגיל צעיר

דיון מתוך פורום  העלמת ורידים ברגלים, העלמת נימים

18/10/2012 | 23:01 | מאת: שוש

שלום ד'ר! אני בת 19 ולפני כשנתיים החלו להופיע ברגליי ורידים (או כלי דם, אינני יודעת), הם לא נפוחים או בולטים מחוץ לעור אך נראים היטב בדומה לנשים בהיריון (מעולם לא נכנסתי להיריון...) רציתי לדעת האם יש דרך טיפול? תודה מראש!

שתי הסיבות העיקריות להתפתחות ורידים הינן תורשה (כך שגם נשים שלא הרו יכולות לסבול מדליות) והריונות. לכולם, החל מגיל צעיר, ובשכיחות העולה עם הגיל ישנם נימים, ורידונים קטנים או ורידים גדולים. בכדי לדעת האם מדובר בבעיה רפואית יש צורך לבצע דופלקס ורידים. בעקרון אם אין הפרעה בחיי היומיום אין צורך לטפל. טיפול קוסמטי - תמיד חוזר - כמו הזרקות בוטוקס.

מנהל פורום העלמת ורידים ברגלים, העלמת נימים