טיפול בורידים בולטים

דיון מתוך פורום  העלמת ורידים ברגלים, העלמת נימים

24/07/2014 | 13:42 | מאת: איילת

שלום פרופ' ניטצקי רציתי לדעת מה הטיפול הכי מתקדם שיש היום לטיפול בורידים בולטים ותוך כמה זמן רואים תוצאות ? תודה איילת

הטיפולים החדשניים - כולם - בעולם משנת 2000. בארץ משנת 2003. אין משמעות של טיפול מתקדם ביותר. חשוב מהו הטיפול הטוב ביותר עבורך.! על מנת לקבוע זאת יש תורך בבדיקת דופלקס ורידים. כך נעשית האבחנה. לאחר פגישה עם כירורג כלי דם, בדיקתך וביצוע הדופלקס ניתן להמליץ על הטיפול המתאים ביותר עבורך.

מנהל פורום העלמת ורידים ברגלים, העלמת נימים