ורידים בולטים מאוד ברגליים

דיון מתוך פורום  העלמת ורידים ברגלים, העלמת נימים

25/03/2014 | 18:52 | מאת: כוכי

שלום פרופ' ניטצקי רציתי לדעת מה הטיפול הנכון ביותר לורידים בולטים ברגליים , הייתי כבר אצל 2 רופאים וכל אחד הציע טיפול אחר , אחד הציע טיפול בקיטור וטיפול נוסף שהציעו לי הינו בקצף , אני לא בדיוק מבינה את ההבדלים, אשמח לעזרתך תודה כוכי

קשה מאוד לייעץ ללא בדיקתך וביצוע דופלקס ורידים.... כללית, תמיד ניתן לטפל בהזרקות קצף. היתרון שטיפול זה בדר"כ זול יותר (לא תמיד - תלוי בקופ"ח ובביטוח רפואי פרטי). החסרון העיקרי הינו אורך הטיפול. זהו הטיפול הארוך ביותר ונמשך לפחות חצי שנה (לפחות 3-4 טיפולים, כאשר בין טיפול לטיפול חודש עד חודש וחצי). טיפול חד פעמי אפשר לבצע בלייזר, גלי רדיו או קיטור. מי שעבר/ה בעבר ניתוח תלישה בדר"כ איננו מתאים לטיפול בלייזר או גלי רדיו ולכן רק טיפול בקיטור אפשרי. היתרון בטיפולים אילו מהירותם - טיפול חד פעמי. החסרון אילו טיפולים יקרים יותר בשל הצורך בציוד מיוחד וחדר ניתוח. שוב תלוי בקופ"ח בה את מבוחטת או בביטוח פרטי.

מנהל פורום העלמת ורידים ברגלים, העלמת נימים