ורידים בולטים

דיון מתוך פורום  העלמת ורידים ברגלים, העלמת נימים

06/01/2014 | 12:43 | מאת: סימה אלמלם

היי, יש לי וריד בולט ליד הברך בחלק הפנימי של הרגל וממשיך למרגלות הרגל. האם מומלץ לשים גרב אלסטית עד שאראה כירורג כלי דם? כמו כן האם מותר לבצע פעילות ספורטיבית?

לפי התיאור מדובר, קרוב לודאי, באי ספיקה ורידית. אם מדובר רק במה שרואים - אין צורך לטפל. אם יש הרגשה של חום ברגל, כבדות עייפות או קושי בעת עמידה ממושכת - ממולץ לטפל. אין מניעה לכל פעילות גופנית. לשם איבחון וטיפול (אם ישנם צסמינים) - מומלץ בדיקת דופלקס ורידים ויעוץ כירורג כלי דם.

מנהל פורום העלמת ורידים ברגלים, העלמת נימים