ורדים בולטים

דיון מתוך פורום  העלמת ורידים ברגלים, העלמת נימים

09/10/2012 | 14:26 | מאת: מור

לאחרונה אני מבחינה כי הורידים שלי בולטים יותר מהרגיל. יש אפילו מקומות שניתן לראות כי הם כהים יותר מבשאר האיזורים. האם ייתכן שזה נובע ממאמץ? מה הטיפול הנחוץ? תודה מראש.

ורידים משתנים במראם על בסיס של גודש (חום: אמבטיה חמה, גקוזי, מחזור, מצב לאחר מאמץ גופני ואפילו מזג אויר קייצי). מצבים אילו מרחיבים את הורידים.פעילות פיזית - מבורכת ואיננה גורמת לבעיה ורידית. במשך שנים של בעיה ורידית שלא מטופלת יכולים להופיע גם נפיחות ובצקת וגם פיגמנטציה - צבע חום כהה בעור.

מנהל פורום העלמת ורידים ברגלים, העלמת נימים