ורידים אצל ילדים

דיון מתוך פורום  העלמת ורידים ברגלים, העלמת נימים

06/09/2013 | 02:34 | מאת: אמא לחוצה

לבני יצא וריד בולט מאוד ברגל, הוא לא מתלונן על כאבים או קושי בפעילות. הווריד נראה מוזר וגלי, יש סיבה ללחץ?

ורידים אינם בעיה ללחץ. אין סכנה. התלונות שיכולות להיות - כבדות ועייפות של הרגל, נפיחות או כאב. התלונות - מופיעות או מחמירות בתקופת הקייץ (בשל החום), יותר בסוף היום (לאחר יום שלם על הרגליים) ויותר בעמידה (פעילות איננה מוגבלת. נהפוך הוא הפעילות מקלה !) אם קיימת הפרעה צריך לקבוע תור אצל כירורג כלי דם ולבצע אולטרא-סאונד ורידים בכדי לבדוק איזה טיפול הכי מתאים.

מנהל פורום העלמת ורידים ברגלים, העלמת נימים