וריד בולט וכואב

דיון מתוך פורום  העלמת ורידים ברגלים, העלמת נימים

23/08/2013 | 16:48 | מאת: בת7

שלום, אני בחורה בת 30 חולת סכרת ( אולי זה קשור איכשהו ) כבר כמה שנים שאני סובלת מנימים בחלק החיצוני של הירך הימנית ( בין הברך לישבן די באמצע ) בתקופה האחרונה הבחנתי שישנו וריד אחד יותר בולט גם בצבע ( כחול כהה ) וגם בתחושה בנוסף האזור מעט רגיש למגע - כמו אחרי שטף דם שאלתי היא: האם ישנה צורך בהתערבות רפאית מעבר לפן האסטטי? האם זה דחוף? ואם כן - לאיזה רופא עלי לגשת בתחילה? תודה מראש

א) אף פעם לא דחוף. ב) יש לפנות לכירורג כלי דם לפגישת יעוץ ולבצע דופלקס ורידים. לפי הממצאים נקבעת האבחנה (האם בעיה רפואית או אסטטית) והטיפול המתאים (אם צריך).

מנהל פורום העלמת ורידים ברגלים, העלמת נימים