ורידים בולטים וכואבים

דיון מתוך פורום  העלמת ורידים ברגלים, העלמת נימים

12/05/2013 | 19:41 | מאת: אלונה אלוני

שלום רב אני בת 65. לפני כ25 שנה עשיתי ניתוח להוצאת ורידים בולטים ברגליים (לעיתים גם היו לי דלקות) בשנים האחרונות יש לי שוב ורידים בולטים רבים. הם מתנפחים וכואבים. אינני סובלת מעודף משקל או מחלת רקע כל שהיא. שאלתי: האם יש אפשרות לטפל למרות שכבר ניטרלו לי ורידים בעבר? תודה אלונה

בעקרון ניתן לטפל בדליות החוזרות לאחר ניתוח. קיימות לפחות שתי אפשרויות לכך. בכדי לאבחן ולקבוע את הטיפול המתאים יש לבצע דופלקס ורידים ברגליים.

מנהל פורום העלמת ורידים ברגלים, העלמת נימים