ורידים נפוחים

דיון מתוך פורום  העלמת ורידים ברגלים, העלמת נימים

24/09/2012 | 07:17 | מאת: ירון

אני בן 30 , יש לי ורידים נפוחים בכפות הרגליים. זה מפריע לי אסתטית . האם ניתן לעשות משהו בנידון? אני לא יודע אם זה קשור, אבל יש לי הרבה פעמים כאבים בקרסול שנובעים ,כך נאמר לי , בגלל הרגל השטוחה

ורידים נפוחים בכפות הרגליים, כמו גם בכפות הידיים, הם עניין אסטטי בלבד. בהרמת האיבר (יד או רגל) מעל לגובה הלב - בשל הבדלי הלחצים הורידים "שוקעים" ואינם בולטים. א) אין זו הסיבה לכאב. ב) אין כל צורך בטיפול רפואי.

מנהל פורום העלמת ורידים ברגלים, העלמת נימים