בצקות קשות

דיון מתוך פורום  העלמת ורידים ברגלים, העלמת נימים

10/05/2013 | 09:57 | מאת: דליה

שלום רב מזה כשלושה ימים יש לי בצקות קשות מאוד מהברכיים ולמטה כולל הקרסוליים שנפוחות מאוד וגם כפות הרגליים וגב כפות הרגליים . התופעה מלווה גם בגודש בחזה ורגישות וכאב בפטמות . לציין שאני אישה בת 55 ולא בגיל של פוריות ולכן לא חושבת שזו תופעת גיל פוריות או מעבר . לקחתי כדור משתן אבל הנפיחות והבצקת לא עוברות . ממה תופעה זו יכולה להיות ומה עלי לעשות בבקשה ? תודה ושבת שלום .

11/05/2013 | 06:49 | מאת: פרופ' ניטצקי

לנפיחות ברגליים המון סיבות. בעיות בבלוטת התריס, בעיות לב,כליות. תרופות ללח"ד, חוסר פעילות , טיסה, בעיות ורידים, זיהום בעור הרשוק וגם בעיות לימפה. בתחום כלי דם עלייך לבצע דופלקס ורידים עמוקים ושטחיים ברגליים. בנתיים הנעת רגליים בישיבה והליכה מרובה. גרביים אלסטיים. כמובן שצריך להתייעץ עם רופא המשפחה באשר לסיבות אחרות.

מנהל פורום העלמת ורידים ברגלים, העלמת נימים