רגליים

דיון מתוך פורום  העלמת ורידים ברגלים, העלמת נימים

09/05/2013 | 21:57 | מאת: שמנדוצה

יש לי בצקות נוראיות ברגליים והרגשה כאילו שהרגליים עומדות להתפוצץ , העור מתוח מאוד , הרגליים כבדות וכואבות . מאחר והרגליים נראות כמו רגלי פיל , אך אין לי אבחנה של רגלי פיל, לא בשלב הזה בכל אופן , אני צריכה גרביים אלסטיות אבל מאחר והרגליים כל כך עבות אין בנמצא גרביים המתאימות לרגלים שלי , מה עלי לעשות במקרה זה ? תודה רבה מראש למענה ועזרה !

לנפיחות ברגליים המון סיבות. בעיות בבלוטת התריס, בעיות לב,כליות. תרופות ללח"ד, חוסר פעילות , טיסה, בעיות ורידים, זיהום בעור הרשוק וגם בעיות לימפה. בתחום כלי דם עלייך לבצע דופלקס ורידים עמוקים ושטחיים ברגליים. בנתיים הנעת רגליים בישיבה והליכה מרובה. חבישה אלסטית. ניתן להזמין גרביים לפי מידה ויש לשקול, לפי הממצאים, מסג לימפטי ומכשיר לימפה-פרס.

מנהל פורום העלמת ורידים ברגלים, העלמת נימים