ורידים בולטים

דיון מתוך פורום  העלמת ורידים ברגלים, העלמת נימים

13/03/2013 | 10:05 | מאת: א

לאיזה רופא צריך לגשת כשיש ורידים בולטים והאם הטיפול מכוסה ע"י קופת חולים בביטוח הסטנדרטי?

ורידים בולטים ברגליים (דליות ורידים) היא בעיה רפואית שאיננה מסוכנת לחיים או לרגליים אך בהחלט יכולה לגרום להפרעה בחיי היומ-יום. אם ישנה פגיעה באיכות החיים מומלץ לטפל. יש לפנות לכירורג כלי דם, לבצע פגישת יעוץ כולל בדיקת אולטרא-סאונד. רק כך ניתן לקבוע את האבחנה והטיפול המתאים. באם אכן מדובר בבעיה רפואית, קופות החולים וחברות הביטוח מכירות בטיפולים ומשתתפות בעלותם.

13/03/2013 | 15:42 | מאת: א

מנהל פורום העלמת ורידים ברגלים, העלמת נימים