נימים ברגליים

דיון מתוך פורום  העלמת ורידים ברגלים, העלמת נימים

20/01/2013 | 16:11 | מאת: mik

שלום רב, אני בת 48 ומגיל צעיר (עוד לפני ההרינות)רגליי מכוסות ברשתות אדומות-סגולות של נימי דם.מידי פעם אני חשה מעיין תחושה של משיכה/קריעה וכמו כן- הרגליים רגישות למגע. בעבר עברתי טיפולים נסיוניים של לייזר ושל הזרקות אך ללא הועיל. האם יש דרך לטפל בבעיה ? היא מאד מפריעה לי תודה

נימים בודדים וברשתות כמו קורי עכביש הם בעיה אסטטית בלבד.בדר"כ ללא כל תופעות. אם ישנן - צריך לשייכן לדברים אחרים. הטיפול המקובל והיעיל חלקית (כ-70%) שיפור הוא זריקות. הבעיה העקרית - תמיד חוזר בתוך שנה או מעט יותר (עם מזל). כמו כל הטיפולים האסטטים - למשל הזרקת בוטוקס (חוזר כל 4 חודשים) או תספורת אצל ספר וסידור (בניית) צפרניים ועוד ועוד. בכל מקרה ראוי לבצע דופלקס ורידים בכדי לשלול אי-ספיקה ורידית שהיא בעיה רפואית ויכולה להוות רקע לריבוי נימים.

מנהל פורום העלמת ורידים ברגלים, העלמת נימים