תוצאות בדיקת אולטרסאונד

דיון מתוך פורום  העלמת ורידים ברגלים, העלמת נימים

01/01/2013 | 21:24 | מאת: מלי

שלום,קיבלתי תוצאה של בדיקה ואני מעונינת לדעת מה עלי לעשות, הערות המופיעות: מערכת ורידים עמוקה תקינה דו צדדי, מערכת ורידים שיטחית:ימין-אי ספיקה ספנו פמורלית ועד גובה עליון בשוק

רצוי לפנות לבדיקה אצל כירורג כלי דם. יש צורך ביעוץ הכולל תשאול באשר לתלונותיך ובדיקה. בדיקת הדופלקס - מעידה שקיימת בעיה ורידית שאיננה מסוכנת לחיים או לרגליים. אם יש צורך בטיפול או לא ואיזה טיפול - לפי היעוץ הרפואי אצל כירורג כלי דם.

מנהל פורום העלמת ורידים ברגלים, העלמת נימים