ורידים

דיון מתוך פורום  העלמת ורידים ברגלים, העלמת נימים

19/09/2012 | 07:50 | מאת: ליהי

שלום רב, אני בת 25 ומזה שנה אני שמה לב לתופעת ריבוי ורידים ונימים ברגליים. לאחרונה סובלת אף מכאבים באזורים אלה. ממה זה יכול להיגרם ואיך מומלץ לטפל? בתודה מראש.

נימים הינה בעיה אסטטית בלבד. ורידים היא בעיה רפואית שאיננה מסוכנת. כאב נלווה, בד"כ פירושו שמדובר בבעיה רפואית עם פגיעה באיכות החיים. כאשר קיימת בעיה רפואית ישנה גם החמרה בכמות ופיזור הנימים (אך לא הפוך). האבחנה רק ע"י דופלקס ורידים עמוקים ושטחיים ברגליים. הטיפול המתאים לבעיה הרפואית על פי הממצאים.

מנהל פורום העלמת ורידים ברגלים, העלמת נימים