נימים וורידים בולטים ברגליים

דיון מתוך פורום  העלמת ורידים ברגלים, העלמת נימים

05/05/2016 | 13:03 | מאת: אורה

שלום, אני סובלת מנימים וורידים בולטים ברגליים ובכפות הרגליים כבר מגיל 17. כיום אני בת 23. יש לי ורידים ירוקים בולטים וכואבים מאחורי הברך ולרוב בקיץ אני נוטה לחבוש את האיזור הרבה. מבחינה אסתטית זה נראה ממש רע, מה גם בימים חמים או בריצות או עמידה ממושכת הכאב מתעצם והופך לבלתי נסבל. בעבר עשיתי מספר הזרקות אך הדבר לא עזר כלל ולא היה שינוי, למרות שהבטיחו לי שיפור מבחינה אסתטית כבר לאחר הטיפול הראשון. לצערי הדבר גנטי מכיוון שגם הורי סבלו וסובלים מורידים ברגליים. הייתי יותר משמחה לדעת מה עליי לעשות כדי להפחית או לעצור את היווצרות הורידים? האם יש טיפים כלשהם? מה אפשר לעשות? אני ממש מיואשת ואובדת עצות בנושא. אשמח לכל תגובה שתסייע לי להתמודד עם העניין, בתודה מראש, אורה.

ורידים בולטים הם בד"כ בעיה רפואית שאמנם איננה מסוכנת אך פוגעת בחיי היום יום. חום מקומי, גרד, כאב, כבדות ועייפות הרגל. נימים היא בעיה אסטטית - ללא כל פגיעה בחיי היומיום. האבחנה הינה רק בדופלקס ורידים. הטיפול בורידים מטרתו להקל על הפגיעה בחיי היומיום. הרווח המישני הוא היעלמות הורידים. הטיפול בנימים- שונה לגמרי - הינו למטרה אסטטית. הנימים תמיד חוזרים.

מנהל פורום העלמת ורידים ברגלים, העלמת נימים