האם ניתן לטפל בנימים מיד לאחר לידה?

דיון מתוך פורום  העלמת ורידים ברגלים, העלמת נימים

03/05/2016 | 20:59 | מאת: טל

יש לי נימים דקיקים על הרגליים . הם מפריעים רק מבחינה אסתטית. האם ניתן לטפל מיד אחרי לידה? האם הטיפול מותר לנשים מיניקות? איזה סוג טיפול מתאים לנימים מהסוג הזה? תודה!

בהריון קיים גודש ורידי על רקע יתר דם (25-40%) ולחץ של הרחם על ורידי האגן. לאחר הלידה קיים שיפור ניכר במראה. יש לבצע דופלקס ורידים לשם איבחון. רק אם הבדיקה תקינה לחלוטין - ניתן לקבוע שמדובר בבעיה אסטטית (נימים). הטיפול המיטבי הינו הזרקה. איננו מומלץ בעת ההנקה.

מנהל פורום העלמת ורידים ברגלים, העלמת נימים