מה מומלץ להפחתה עתידית של נימים נוספים

דיון מתוך פורום  העלמת ורידים ברגלים, העלמת נימים

02/05/2016 | 19:09 | מאת: ג

1. יש לי מזה מספר שנים מספר נימים כחולים ואדמדמים על השוקיים . מה שהכי מפריע לי אסתטית הוא גוש של נימים בולטים כמו כתם עגל בקוטר בערך 4 ס"מ(מכוער בעיני) בצבע כחלחל בעיקר וקצת אדמדם. מה אפשר לעשות עם זה מבחינה אסתטית ? 2. מה גורם לזה חוץ מתורשה. ומה מומלץ להפחתה עתידית של נימים נוספים כאלו? האם שכיבה עם רגלים מורמות תורם ? ישיבה / עמידה ?

ראשית לשם איבחון (ובמקרה של טיפול להחליט איזה הוא הטיפול המתאים לך) יש לבצע בדיקת דופלקס ורידים ברגליים. אם אכן רק בעיה אסטטית - כלומר בדיקת דופלקס ורידים תקינה - הטיפול יכול להיות בהזרקה עם מחט זעירה או בלייזר נמוך עוצמה. שנית, ורידים (בעיה רפואית) אצל נשים נובעים מתורשה והריונות. נימים (בעיה אסטטית) אינם ממש על רקע תורשתי אלא יותר עקב נטיה משפחתית, הורמונים, טראומה לעור (למשל הסרת שיער בשעווה או אפילציה). שלישית - מניעה ממש אין. מקובל שהנעת הרגליים בעיקר בעת עמידה או ישיבה ממושכת. החלפת הרגליים בעת ישיב רגל על רגל, פעילות פיזית ומשקל גוף תקין - עוזרים. שכיבה עם רגליים מורמות איננה משנה כלל.

02/05/2016 | 19:50 | מאת: ג

תודה על התשובה המהירה . אני כבת 60 ובריאה . רק נוטלת אלקרוקסין. אם הבעיה רק אסתטיקה- 1. האם הטיפולים שהצעת מומלצים / מסוכנים / בעלי תופעות לואי ? 2. תוך כמה זמן רואים תוצאות ? האם במקום? 3. תוך כמה זמן זה עלול לחזור באותו מקום ? 4. האם הסרתם יכולה להאיץ הופעת חדשים במקומות חדשים?

מנהל פורום העלמת ורידים ברגלים, העלמת נימים