בעיות עילפון

דיון מתוך פורום  העלמת ורידים ברגלים, העלמת נימים

24/12/2012 | 09:28 | מאת: חדוה

יש לי תופעה של עילפון שמתחיל מכפות הרגלים ועולה עד האגן גב תחתון כשזה מתחיל אני צריך מיד לשבת כמה דקות עד שזה נעלם .התופעה קורת פעם בחודש או פעם בשבוע היום התחושה הזאת קרה במהלך רבע שעה 4 פעמים . אני תוהה האם זה בגלל הוורידים הרבים שיש לי יש לציין שברגל ימין אין זרימה של דם בווריד אחד . מה דעתך ?

לתופעה אין כל קשר לכלי דם ! ממליץ בדיקה ויעוץ אצל רופא. הייתי ממליץ, ראשי, אצל פנימאי (רופא משפחה) לעיתים מדובר ב"נפילות" בלחץ הדם או בהפרעת קצב פעילותו של הלב. אם הבירור תקין ראומטולוג (רופא המטפל במפרקים ומחלות של רקמות חיבור).

מנהל פורום העלמת ורידים ברגלים, העלמת נימים