בעיה של ורידים בולטים ברגליים שאינם דליות

דיון מתוך פורום  העלמת ורידים ברגלים, העלמת נימים

02/05/2016 | 16:20 | מאת: איריס

שלום, ביקרתי אצל פרופ מנחם רוני רייניץ והתלוננתי על ורידים בולטים ברגליים. אמרתי לו שזה מפריע לי מבחינה אסטטית. הוא טען שאלו אינן דליות ושאחת הסכנות בטכניקה של העלמת ורידים היא הופעת סימנים חומים היכן שהיה הוריד בצבע כחול. הוא ממש שכנע אותי לא לנסות טיפול כזה, אבל זה עדיין מפריע לי מבחינה אסטטית. נכון שזה לא כואב ולא מגרד . אך אני עוסקת בפעילות ספורטיבית וממש לא מרגישה נוח להתעמל עם מכנסי שלוש רבעי בימי הקיץ הלוהטים. דעתך תוערך מאד. בברכה איריס

אף טיפול איננו מעשה קסמים. לכל טיפול ואפילו זעיר-פולשני ישנן תופעות לוואי... קיימת הצדקה מלאה לטיפול כאשר ישנה פגיעה באיכות החיים - חום מקומי, גרד, נפיחות, כבדות ועייפות הרגליים. תופעות אילו נעלמות מהר. הורידים הבולטים יהיו בהתחלה קשים ויתכן מעלייהם צבע (פיגמנטציה) --- ההעילמות תהיה רק לאחר מספר חודשים. יש לנו טיפול רפואי כאשר הרווח המישני הוא שיפור האסטטיקה. בעיני לא נכון להפוך.

מנהל פורום העלמת ורידים ברגלים, העלמת נימים