השפעת לקיחה של מיקרופירין על הופעה/חזרה של ורידים

דיון מתוך פורום  העלמת ורידים ברגלים, העלמת נימים

02/05/2016 | 09:48 | מאת: רלי

הנני בת 65, לפני כעשר שנים עברתי טיפול מוצלח בזריקות במחט דקיקה להעלמת נימים כהות בחלק העליון של הרגל (ירך). עם השנים והגיל הנימים החלו לצוץ שוב כמו כן בחלק האחורי של הרגל שבין הברך לקרסול צצו גם כמה ורידים בולטים. האם ניתן לטפל? האם זו האצה הקורה בשל לקיחה של מיקרופירין לדילול דם?

נימים תמיד חוזרים. כמו שאר הבעיות האסטטיות. את ברת מזל משום שחזרתן בממוצע הינה לאחר שנה וככל שהגיל מתקדם מהר יותר. אין לאספירין קשר להישנות.

מנהל פורום העלמת ורידים ברגלים, העלמת נימים