היתפוצויות ורידים בשורש הרגל

דיון מתוך פורום  העלמת ורידים ברגלים, העלמת נימים

17/12/2012 | 09:40 | מאת: זנט

בקר טוב אני עברתי ניתוח להוצאת יבלת ברגל ומאז יש לי היתפצויות של ורידים ושורש הרגל כחולה לגמרי .היתי אצל מומחה ונאמר שיש לי עור מאד דק ולו ניתן לעשות כלום אבל מאז הרפואה היתקדמה האם ניתן לעשות משהו אני מיתבישת ללכת אם שמלות בגלל שזה בחזית הרגל תודה מראש על תשובתך ויום קסום

הצבע הכחול נובע בדר"כ מצבר של נימים מרובים. הסיבה הינה: נטייה משפחתית, גיל, טראומה של העור וכו' יש לבצע דופלקס ורידים ברגליים. אם קיימת אי ספיקה היא תורמת מאוד ללחץ המקומי הגבוה. אז ראשית צריך לטפל בה.

מנהל פורום העלמת ורידים ברגלים, העלמת נימים