ורידים בשדיים

דיון מתוך פורום  העלמת ורידים ברגלים, העלמת נימים

11/12/2015 | 17:42 | מאת: אורנה

היי, אפשר להבחין בורידים על השדיים שלי. זה היה ככה מאז שהייתי נערה וזה נהיה יותר בולט ככל שעוברות השנים. יש משהו שאפשר לעשות בשביל לטשטש את התופעה?

זה עניין של מבנה גוף, כמו שישנם אנשים בעלי ורידים בולטים יותר בידיים. לטיפול, שלדעתי מיותר, אפשר לייזר זעיר עוצמה או אפילו הזרקות. מיותר.

16/12/2015 | 07:32 | מאת: אורנה

הטיפולים הנ"ל כרוכים בסיכונים? (מדובר בורידים, לא נימים). אגב, למה הורידים נעשים בולטים יותר עם השנים? יש דרך לעצור את זה?

מנהל פורום העלמת ורידים ברגלים, העלמת נימים