ורידים בולטים ונימים

דיון מתוך פורום  העלמת ורידים ברגלים, העלמת נימים

20/09/2015 | 11:07 | מאת: חסוי

אני בת 28 אחרי 2 לידות, אני זוכרת שעוד מגיל העשרה יש לי ורידי רגליים בולטים , מעולם לא טיפלתי ולא בררתי כי נורא התביישתי, הורידים ממש החמירו לאחר ההריונות ויצאו במקומות נוספים, היום החלטתי לטפל בזה... רציתי לדעת האם הורידים הבולטים באמת יכולים להעלם לגמרי? האם יכול להיות שהרגליים נפוחות יותר בגלל ורידים בולטים, כי גם הקרסוליים נפוחות והרגליים עצמן , האם אחורי ניתוח כזה גם שיטפי דם שנוצרו יכולים להעלם בעקבות הניתוח? יש לי גם נימים וגם שטפי דם .... מיואשת, תודה מראש וסליחה על האורך

ראשית, יש לבצע דופלקס ורידים עמוקים ושטחיים ברגליים. לברר שהמערכת העמוקה תקינה והנפיחות איננה על רקע של נזק במערכת זו. המערכת השטחית, לפי תיאורך, תדגים אי ספיקה (הביטוי לדליות). אח"כ כדאי לקבוע פגישה עם כירורג כלי דם לשם יעוץ, הכוונה וטיפול (לפי הצורך) מטרת הטיפול איננה אסטטית, אלא רפואית כלומר לטפל בפגיעה באיכות החיים הנגרמת ע"י הורידים.

מנהל פורום העלמת ורידים ברגלים, העלמת נימים