אחרי טיפול הזרקות לנימים

דיון מתוך פורום  העלמת ורידים ברגלים, העלמת נימים

12/06/2015 | 13:56 | מאת: רינת

עברתי טיפול להעלמת נימים על ידי רופאת כלי דם בקופת חולים לפני 4 ימים ומאז יש לי כתמים בצבע אדום-סגול כהה בכל מקום שבו היא הזריקה את החומר, האם זה נורמלי? מה הוא טווח הזמן המקסימלי בו הסימנים האלה אמורים לעבור? תודה.

האמת שהיה כדאי לשאול את הרופאה שטיפלה בהזרקה מה הציפיות ומה תופעות הלוואי. !!! בהסתייגות - של ללא בדיקה - קרוב לודאי שמדובר בתופעה רגילה של הזרקה עם תגובה מקומית. נפיחות במקום ההזרקה חולפת בתוך יומיים. כתמי-שטפי דם בתוך שבועיים. פיגמנטציה שקיימת לעיתים יכולה להמשך מספר חודשים. הנימים שטופלו יכולים להיות כהים יותר ולהתחיל לדהות בצבעם בתוך 3-6 שבועות

מנהל פורום העלמת ורידים ברגלים, העלמת נימים