העלמת קפילרות ברגליים

דיון מתוך פורום  העלמת ורידים ברגלים, העלמת נימים

14/11/2019 | 21:03 | מאת: מרי

האם ניתן למרוח משחה המיועדת לטחורים (אנטרולין) באזור של קפילרות אדומות-כחולות(נראות כמו עכביש).אמרו לי שזה אמור להעלים את הקפילרות? כמה פעמים ניתן לעשות לייזר באותו אזור אם הקפילרות לא נעלמו מפעם הראשונה?

המשחה איננה מעלימה את הטחורים וכמובן שלא תעלים הקפילרים. הטיפול המקובל בנימים הינו הזרקה או לייזר קטן עוצמה. בשני המיקרים חוזר - כמו בכל טיפול אסטטי (למשל בוטוקס). ניתן למרוח ממיקאפ שיסתיר את הנימים. !

15/11/2019 | 18:35 | מאת: מרי

שלום ותודה רבה! עד כמה פעמים ניתן לעשות לייזר באותו אזור במידה ולא נעלמו נימים מטיפול הראשון?

מנהל פורום העלמת ורידים ברגלים, העלמת נימים