כתמים וסימנים לאחר טיפול לייזר לנימים ברגליים

דיון מתוך פורום  העלמת ורידים ברגלים, העלמת נימים

07/11/2019 | 09:33 | מאת: מלכה

אני עברתי לפני 3 חודשים טיפול בלייזר להעצים ברגליים יש לי מלא סימנים חומים,האם זה יעבור המראה יותר גרוע ממה שהיה

טיפול בלייזר בנימים מבוסס על מעבר הלייזר את העור והפעלת האנרגיה שלו בעומקים מסוימים מהעור ופנימה. עוצמה נמוכה מדי - לא ציצור שום אפקט בנימים. עוצמה גבוהה מידי עלולה לגרום לכוויות בעור ופיגמנטציה. הפיגמנטציה יכולה לדהות בהדרגה עד כשנה לאחר הטיפול. ברוב המיקרים לא נשאר סימן. בחלקם כן. ניתן להיעזר במשחת ארניקה או הפאראן

מנהל פורום העלמת ורידים ברגלים, העלמת נימים