תוצאות בדיקת דופלקס ורידי רגליים

דיון מתוך פורום  העלמת ורידים ברגלים, העלמת נימים

22/10/2019 | 19:46 | מאת: אורית בר לב

להלן התוצאות: ברגל שמאל במערכת השטחית הודגמה אי ספיקה של מסתמי הוריד הספנה הגדולה בירך ועד השוק העליונה(לא כולל אי ספיקה של מסתמי ה SFJ עם דליות קלות ברגל הפנימית. שאלתי-מה הטיפול ? עשיתי טיפול אחד להעלמת נימים בזריקה, מה עלי לעשות? האם להמשיך טיפול?

מה שמדגימה הבדיקה שקיימת בעיה רפואית (אי ספיקה, דליות ורידים). אם ישנה הפרעה בחיי היומיום מומלץ לטפל בבעיה זו. לפי הבדיקה ובהסתייגות רבה (אין מטפלים בדפים - מאחר ולא שוחחתי עימך ובודאי שלא בדקתי אותך) טיפול בלייזר או בגלי רדיו יכול להתאים. לגבי נימים - הטיפול בורידים איננו מטפל בנימים. נימים זו בעיה אסטטית שתמיד חוזרת. היא לרוב נכשלת בנוכחות בעיה רפואית.

מנהל פורום העלמת ורידים ברגלים, העלמת נימים