העלמת ורידים ברגליים

דיון מתוך פורום  העלמת ורידים ברגלים, העלמת נימים

02/10/2019 | 10:20 | מאת: מורן

שלום ד"ר ניטצקי, יש לי ורידים מאד בולטים ברגליים ולפי בדיקת דופלקס נאמר לי שזו לא בעיה רפואית אלא אסתטית. אתה יכול להסביר מה זה אומר לגבי הטיפול? האם ישנם טיפולים כאלו דרך כללית? איך עדיף לטפל - לייזר? גלי רדיו? תודה על עזרתך

תשובת דופלקס ורידים איננה "מסתדרת" עם תלונתך על ורידים מאוד בולטים. כאשר ישנם ורידים בולטים תשובת הדופלקס הינה אי ספיקה. בדיקה זו נותנת את האבחנה וגם מכוונת לטיפול המתאים ביותר לאותו נבדק/ת. בדיקה זו כוללת מערכת עמוקה שהיא כנראה תקינה אצלך ומערכת שטחית שאצלך כנראה באי ספיקה.

מנהל פורום העלמת ורידים ברגלים, העלמת נימים