דליות ברגליים תוצאות טיפול

דיון מתוך פורום  העלמת ורידים ברגלים, העלמת נימים

20/08/2019 | 16:27 | מאת: שירן

ברצוני לדעת האם דליות ברגליים יכול לגרום לאגירת נוזלים ברגליים ואם מקיימים טיפול בהזרקות קצף תוך כמה זמן רואים תוצאות... בהנחה כמובן שמדובר במספר הזרקות, תודה מראש

אחת מתופעות הלוואי של ורידים הינה נפיחות או בצקת. גם ישיבה ממושכת ללא תזוזה כמו בטיסה עלולה לגרום לכך. מטרת הטיפול איננה העלמת הורידים אלא טיפול בבעיה הרפואית שגורמת לחום מקומי, גרד, כבדות ועייפות. הרווח המישני הוא שגם המראה משתפר וזה קורה לאחר מספר חודשים. אגב, בטיפולי לייזר, גלי רדיו, קיטור ודבק מדובר בטיפול בודד. בהזרקות מדובר בסדרת טיפולים.

21/08/2019 | 10:30 | מאת: שירן

תודה רבה כל בתגובה המהירה!

מנהל פורום העלמת ורידים ברגלים, העלמת נימים