דליות ברגלים ואי תחושה באצבעות

דיון מתוך פורום  העלמת ורידים ברגלים, העלמת נימים

19/03/2019 | 17:27 | מאת: לאה בירן

כיצד ניתן לטפל בדליות וחוסר תחושה באצבעות הרגלים כולל כאבים לאורך כל הרגל וקושי של הליכה ונמידה מרובה... למי עלי לפנות לטיפול במרכז הארץ. אני מתגוררת באריאל.

קרוב לוודאי שמדובר בשתי בעיות שונות ! דליות ורידים עלולות לגרום לחום מקומי ברגל, נפיחות, מעט כאב, ובעיקר לתחושת כבדות ועייפות הרגל. לרוב התופעות מחמירות בקייץ, בסוף היום ובעמידה. בחורף הקלה. התלונות מוקלות ואפילו נעלמות בעת הליכה ובשכיבה במיטה. אין תחושת רדימות באצבעות. כאב לכל אורך הרגל בעת הליכה וחוסר תחושה באצבעות מתאים לבעיה עיצבית הנובעת מעמ"ש מתני . ממליץ להתייעץ עם אורטופד גב ובהמשך גם עם כירורג כלי דם.

מנהל פורום העלמת ורידים ברגלים, העלמת נימים