שאלה לגבי שטפי דם באזור הקרסוליים

דיון מתוך פורום  העלמת ורידים ברגלים, העלמת נימים

03/06/2015 | 10:39 | מאת: אליהו

לפרופ' ניטצקי שלום רב, מאוד אשמח אם תוכל לענות על שאלתי. באזור הקרסוליים שלי התפתח סדרה של נקודות אדומות - סגולות הנראות כמו שטפי דם או חבורות קטנות. אציין שיש לי בצקות בשוקיים ובאזור הקרסוליים אך עברתי בדיקת US ששלל את האפשרות של פקקת ורידית ובדיקת הדמיה נוספת שעברתי במכון נארא בהפנייה של מומחה לכירוגיה כלי דם גילתה שיש לי דליות בהיקף מצומצם בלבד. מאוד אשמח אם תוכל להסביר לי מהו מקורם של שטפי דם אלו ומהם הטיפולים האפשריים עבורם. בתודה מראש, אליהו

בהסתייגות של שמיעה בלבד - ללא בדיקה - זו בד"כ בעיה של ישיבה ממושכת ארוכה כמו בטיסה או נסיעה ומלווה בנפיחות. הסימנים חולפים בתוך כשבוע. אין זה מעיד על בעיה ורידית. ובוודאי לא על פקקת. יש להתייעץ גם עם המטולוג באשר להפרעות במערכת הקרישה

מנהל פורום העלמת ורידים ברגלים, העלמת נימים