נימים ברגליים

דיון מתוך פורום  העלמת ורידים ברגלים, העלמת נימים

03/06/2015 | 09:50 | מאת: בת 27

יש לי נימים בולטים בירכיים ולא ביצעתי טיפול מעולם. אני מעוניינת לדעת איך בכלל להתחיל תהליך טיפול, לכמה זמן מחזיק טיפול, איזה סוגים קיימים אני בחורה צעירה לפני לידות, האם מומלץ לחכות אחרי או שזה אינו משנה תודה

נימים הן בעיה אסטטית. לא בעיה רפואית. תמיד תמיד חוזרים לאחר טיפול. כל שנה צריך ל"תחזק". אם בכל זאת קיימת החלטה לטפל יש, ראשית, לבצע בדיקת דופלקס ורידים לשם אבחנה אמיתית. לא תמיד רואים בעיה ורידית - רפואית מהסתכלות על הרגל !

מנהל פורום העלמת ורידים ברגלים, העלמת נימים