העלמת ורידים ברגליים

דיון מתוך פורום  העלמת ורידים ברגלים, העלמת נימים

09/01/2019 | 19:18 | מאת: מלכה

שלום! לפני כמה שנים עברתי טיפול בקיטור. אחרי זה עשיתי זריקות להעלמת נימים. המראה של הרגלים היה יחסית בסדר וזה יחזיק כמעט שנתיים. אחר כך עברתי טיפול זריקות רפואי וגם אסטתי. ועכשיו זה יחזיק רק כמה חודשים. המראה של רגליים שלי על הפנים. יצאו הרבה נימים ברגליים. מה הסיבה? תודה

הטיפול בקיטור הוא טיפול רפואי. השימוש בקיטור בניגוד ללייזר או גלי רדיו מעיד שהשורש הראשי של המערכת השטחית (הוריד הספון) היה מפותל שלא אפשר העברת סיב. הזריקות בקצף כטיפול רפואי מיועדות לטפל בענפים לא תקינים. הנימים נמצאים בעור - הם בעיה אסטטית - יש לכולם, נוטים להתרבות עם השנים, כלומר עם הגיל יש יותר. תמיד חוזרים נימים לאחר הטיפול האסטטי. מומלץ לבצע טיפול "תחזוקה" אחת או פעמיים בשנה.

מנהל פורום העלמת ורידים ברגלים, העלמת נימים