תוצאות בדיקת דופלקס רגליים

דיון מתוך פורום  העלמת ורידים ברגלים, העלמת נימים

08/01/2019 | 21:03 | מאת: קובי

שלום רב, בבדיקת דופלקס קיבלתי את התוצאות הבאות: רגל ימנית מערכת עמוקה: ללא עדות לפקקת. לא הודגמה אי ספיקה מערכת שטחית : ללא עדות לפקקת, הודגמה אי ספיקה של מסתמי הוריד הספנה הגדולה בשוק התחתונה עם דליות, כמו כן הודגמו דליות על פני השוק שמקורן בפרפורנטים רגל שמאל מערכת עמוקה: ללא עדות לפקקת. לא הודגמה אי ספיקה מערכת שטחית: ללא עדות לפקקת. הודגמה אי ספיקה של מסתמי הוריד הספנה הקטנה בשוק התחתונה עם דליות מבקש לדעת מה המשמעות של התוצאות שקיבלתי, והאם זה מחייב לבצע פרוצדורה רפואית כלשהי. אם כן, מהם האפשרויות העומדות לרשותי לרבות טיפולים מחליפי ניתוח בתודה מראש

תוצאת הבדיקה מעידה על בעית ורידים ויותר ברגל שמאל. תשובה שאיננה תקינה קיימת ב-60% מהאוכלוסיה מגיל 50 ומעלה. לפני נראה דף תשובה ומאחר ואיננו מטפלים בדפים צריך להבדק. אמת, יש מספר אפשרויות אך האפשרות המתאימה ביותר לאדם מסוים נקבעת לא רק על סמך הדופלקס אלא לפי התלונות - אם יש, וכמובן פרטים דמוגרפיים.

10/01/2019 | 11:19 | מאת: קובי

תודה רבה לך על תשובה המנומקת והמקצועית ועל התגובה המהירה

מנהל פורום העלמת ורידים ברגלים, העלמת נימים