ורידים/נימים בקרסול

דיון מתוך פורום  העלמת ורידים ברגלים, העלמת נימים

28/05/2015 | 15:43 | מאת: חגית

שלום פרופ'. יש לי ורידים בצידה הפנימי של הרגל, לאורך השוק והברך- ולגבי זה ככל הנראה אלך לזריקות קצף. יש לי גם ורידים/נימים (לא ברור לי בדיוק מה זה...) בקרסול, בצבעים של כחול, סגול, שחור והם גם טיפה בולטים. מה זה בעצם? ומה אפשר לעשות?

חייבים, לפני כל טיפול, לבצע דופלקס (US) של המערכת הורידית השטחית ברגליים !!! מה שרואים כלפי חוץ - לרוב מטעה. כמו שלאוניה במים ישנו חלק הבולט מעל למים ישנו גם חלק שאיננו נראה כי הוא מתחת למים. בדיקת הדופלקס עוזרת לנו לאבחן את הבעיה (רפואית - "ורידים" לעומת אסטטית - "נימים") וגם לתכנן את הטיפול המתאים במיוחד עבורך.

31/05/2015 | 08:53 | מאת: חגית

השאלה היא האם באזור הקרסול, רוב הסיכויים שזה נימים ?? או ורידים?? זה גם משנה לי לעניין העלויות הכספיות... שכן, אם זה ורידים, זה יהיה מכוסה ע"י קופ"ח + הביטוח , יחד עם הטיפול שאעשה בורידים בברך. אם זה נימים, הבנתי שמאחר וזה אסטטי ולא רפואי, קופ"ח והביטוח לא יכסו...

לא חשוב מה נראה כלפי חוץ. אם שוקלים אפשרות טיפולית - ראשית, יש לבצע בדיקת דופלקס ורידים. דוקא - למטה בקרסול בצבע כחול - סגול זה נימים-אסטטיקה. אינני ממליץ שתבחרי בטיפול - לפני שביצעת US ורידים. ישנה טעות של 40% באבחנה ועקב כך החלטה לא נכונה טיפולית כאשר זו מתבססת על המראה החיצוני בלבד.

מנהל פורום העלמת ורידים ברגלים, העלמת נימים