דליות ונימים שחזרו לאחר ניתוח שנעשה בשנת 1999

דיון מתוך פורום  העלמת ורידים ברגלים, העלמת נימים

03/05/2018 | 23:01 | מאת: ברוך

שלום וברכה פרופסור סמי השאלה הי האים ניתן לעשות כול טיפול שהוא לאחר ניתוח כזה שעברתי בניתוח הוציאו לי את הורידים שבלטו ואמרו לי שבעתיד הרחוק זה יחזור,אז האיתי חייל בסדיר היום אני בן 48 שחולה בסכרת, מה עליי לעשות?בתודה מראש.

דליות - הורידים הבולטים הם בדר"כ בעיה רפואית. יכולים להיות מלווים בחום מקומי, כבדות ועייפות הרגליים. כאב וכו'. נימים - הנמצאים רק בעור הם בדר"כ בעיה אסטטית. אינם גורמים לכל תלונות למעט המראה. ראשית, יש לבצע בדיקת דופלקס ורידים ברגליים. בדיקה זו היא המאבחנת ומבדילה בבטחון בין בעיה רפואית (גם אם איננה מלווה בתלונות) לבין בעיה אסטטית. בנוסף היא המאפשרת לבחור את הטיפול המתאים ביותר למי שנבדק.

מנהל פורום העלמת ורידים ברגלים, העלמת נימים