וריד ברקה אחרי כאב ראש חזקים

דיון מתוך פורום  העלמת ורידים ברגלים, העלמת נימים

15/04/2018 | 21:26 | מאת: ליאת ארזי

היה לי כאבי ראש חזקים במצח מעין מיגרנב בצד ימין ואחרי מספר שעות העאב עבר ויצא לי וריד נפוח ו א בולט. מאד נבהלתי האם זה מסוכן? לפעמים יש לי לחץ דם עד 140 על 80

ורידים בולטים כאשר יש גודש או חום מקומי (קייץ, מקלחת במים חמים, ג'קוזי, התרגזות, לחץ דם גבוה) התופעה חולפת מעצמה ואיננה מדאיגה כלל. כאשר וריד נשאר קשה, עם אודם מעליו וכאב מקומי יש לחשוב על דלקת מקומית בו. במצח ישנם גם עורקים שעלולים להדגים תופעות דומות. ממליץ בדיקה אצל רופא משפחה ולפי בדיקתו הצורך בהפניה לראומטולוג או לכלי דם.

מנהל פורום העלמת ורידים ברגלים, העלמת נימים