ורידים ברגלים בשתי הרגליים

דיון מתוך פורום  העלמת ורידים ברגלים, העלמת נימים

24/08/2017 | 19:16 | מאת: שמשון

עברתי בדיקה דופלר שהתוצאות היו לא כל כך טובות. מערכת עמוקה רגל ימין ורגל שמאל זרימה ורידית תקינה, הורידים עוברים תמט בלחץ המתמר ללא קרישים המסתמים פועלים היטב. מערכת שטחית רגל ימין אי ספיקה של הספנה הגדולה לכל אורכה, ענף קדמי ברך באי ספיקה. רגל שמאל אי ספיקה קלה של הספנה הגדולה לכל אורכה ספנה קטנה רגל ימין ורגל שמאל זרימה תקינה הייתי מעוניינת לקבל את דעתך על איזה טיפול אתה ממליץ בשני הרגלים. בתודה מראש שמשון

טיפול בורידים איננו על סמך ממצא בבדיקת דופלקס ורידים. המטרה בטיפול להקל על הפגיעה בחיי היומיום - למשל כבדות, עייפות, גרד או כאב. אם קיימות תלונות ולא היו טיפולים קודמים כל מגוון הטיפולים פתוח בפניך. כלומר שמרני, ניתוח פתוח, אבלציה תרמית, והזרקות. לכל טיפול יתרונות וחסרונות ! ממליץ יעוץ עם כירורג כלי דם לשם התאמת הטיפול המתאים ביותר בעבורך.

מנהל פורום העלמת ורידים ברגלים, העלמת נימים