יעוץ לגבי טיפול בורידים ונימים

דיון מתוך פורום  העלמת ורידים ברגלים, העלמת נימים

31/07/2017 | 18:52 | מאת: מיכל

אני סובלת מורידים בולטים מגיל העשרה, אני אחרי שתי לידות ובתחילת הריון השלישי.במשך השנים קיבלתי זריקות להעלמת ורידים שחלקם עזרו וחלקם גרמו להוצאת נימים במקום הוורידים שהיו , יש לציין שלפני הזרקות לא היו לי נימים. בין ההריון הראשון לשני לקחתי גלולות שהחמירו את המצב, ולכן ניסיתי התקן הורמונלי לאחר הלידה השנייה שגם גרם להחמרת הבעיה לא פחות. כיום אני בתחילת ההריון השלישי והמצב חמור ובלתי נסבל בעיקר מבחינה אסתטית, עדיף טיפול בלייזר, והאם יש טעם לבצע טיפול בין ההריונות? המצב מתסכל נורא

כמובן שלא ניתן לטפל בזמן ההריון. גדאי להבדק ולבצע דופלקס ורידים עמוקים ושטחיים ברגליים לפחות לאחר 6 שבועות מהלידה. כך יהיה ניתן להעריך את המצב ולהציע את הטיפול המתאים ביותר. ההחלטה האם לטפל בין ההריונות או ראשית, לסיים את התכנון המשפחתי תלויה בסבל בעת ההריות מאחר ונוטה להחמיר. הסיכון להישנות הורידים, לאחר טיפול, מוכפלת בנוכחות הריון נוסף.

מנהל פורום העלמת ורידים ברגלים, העלמת נימים